June 12, 2024

Passion

Paysage

Hækplanter

2 min read

Hækplanter er grundlaget for din have. Disse planter er normalt stedsegrønne planter eller grønne og vokser godt på alle former for jord. Fagus-arten bevarer sit ark og er en hækplanter. Hornbeam Carpinus mister en stor del af deres blade om vinteren. Hvis du vil oprette en bred og lukket sikring i din have, skal du vælge nåletræer eller laurbær. Med Ivy Hedera eller en rød eller grøn bog gør du smalere, lave hække til den lille have.

Uundværlig ved plantning og vedligeholdelse

Når du planlægger en sikring, er det vigtigt at bruge den rigtige jord. Hackvaps har brug for mycorrhiza svampe. Denne svamp sikrer et sikkert startmiljø, god belysning og vandforvaltning og en stigning i rodaktiviteten. Det er derfor hensigtsmæssigt at anvende planteland til hække og træer ved plantning. Svampen er inkluderet her. Du kan bruge en taske pr. Udtheret meter.

Feed dine sikringsfaciliteter efter plantning med hack og forblive gentag dette to gange om året (i begyndelsen af ​​foråret og om sommeren). I denne diæt er alt, hvad en Hækplanter skal være sund og smuk. Derudover bliver din hæk stærkere og forhindrer fejlen ved plantning. Beskæring af din hæk for en eller to gange om året er ofte tilstrækkeligt.

Er det en langsom dyrker? Så nok en gang om året. Beskæring fremmer Hækplanter forseglingen, og du holder også væksten i hånden.

En smuk sikring danner grundlaget for din have. Hermed har du et valg af en Hækplanter eller løvfældende Hækplanter. Se vores valg nedenfor og find den Hækplanter, der passer bedst til din have.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.